Menu Close

Nepatogios temos su vaikais ir paaugliai

Nepatogios temos su vaikais ir paaugliai.

Kasdien mūsų vaikai susiduria su informacijos srautu, kuriame pilna įvairių temų. Neretai jos yra tabu. Tai lytiškumas, smurtas, lytiniai santykiai, saugumas internete, identiteto paieškos, ghostinimas ir t.t.. Dažnai vaikai ir paaugliai atsakymų ieško internete, kur informacijos yra tiek daug, o įgūdžio  ar supratimo kas teisinga, o kas ne – nėra. Todėl kviečiame registruoti į seminarų ciklą, norinčius išmokti bendrauti su vaikais ir paaugliais temomis, kurios kartais verčia raudonuoti.

Ką veiksim?

  • Patyrinėsime savo pačių nepatogias temas.
  • Mokysimės, kaip padėti vaikui suprasti vidinius savo pokyčius ir išgyvenimus, pažinti savo aplinką ar net išmokti atpažinti dalykus, kurie yra neteisingi?
  • Kaip pradėti pokalbį tema, kuri nėra lengva?

Mokymų programą sudaro 5 užsiėmimai, kurie numatomi 1 kartą per savaitę, nuotoliniu būdų per Zoom platformą. Mokymai vyks nedidelėse 10 žmonių grupėse. Mokymų prisijungimo nuorodą atsiųsime elektroniniu paštu užsiregistravusiems dalyviams.

Grupę ves psichologė-psichoterapeutė Elnora Jachjajeva.

Dėl išsamesnės informacijos ir registracijos, prašome, kreiptis į psichologę Elnorą el. paštu elnora@pigrupe.eu arba tel. +37062241199.

Skip to content